Ny direktion hos Rødbo Dør- og Vinduesfabrik


Stifter og tidligere ejer, Christian Smidt har på uforglemmelig og passioneret vis drevet firmaet succesfuldt, og samtidig båret virksomheden igennem adskillige udfordringer på sin rejse.

Vi har dog i foråret 2019 måtte meddele, at Christian Smidt er gået bort efter et kort sygdomsforløb.

For at drive virksomheden Rødbo videre i samme familiære ånd, som Christian ønskede det igennem tre årtier, har det været nødvendigt at indsætte en ny direktion.

Mike Rogers, som set på billedet, er derfor indsat som ny direktør i Rødbo og tiltrådte lige før sommerferien 2019.


Som svigersøn til Christian har Mike været med på sidelinjen i en årrække og har været en del af en uformel bestyrelse, som Christian etablerede for at have nogen udefra at sparre med.

Med en baggrund i en vestjysk mesterlære har Mike tillært sig en faglig viden og senere udbygget med en bachelorgrad i bygningskonstruktion. Ligeledes har Mike siden 2015 arbejdet med salg og markedsføring.

Den fremtidige vision for Rødbo:

Markedet og tiden er løbende i udvikling og ændrer sig konstant. Samtidigt er efterspørgslen og produkterne blevet mere eksklusive og specialiserede.

Rødbo fortsætter med at følge markedets udvikling og fokuserer derfor på kernekompetencerne indenfor eksklusive skræddersyede, såvel som standardiserede løsninger og elementer.

Vi holder samtidig fast i 100 procent dansk producerede elementer med fokus på de håndværksmæssige kompetencer som er opbygget igennem de mange år.

Vores kundetilgang og mind-set vægtes på løsningsorienteret sparring, hvor vi i fællesskab med kunden finder den helt rigtige løsning.

Vi ser frem til fortsat at levere døre og vinduer i høj kvalitet til jeres projekter.

Med venlig hilsen

Mike Rogers

Adm. direktør ved Rødbo Dør- og Vinduesfabrik

Nogle spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, så er du meget velkommen til at skrive til os, og vi vil besvare din henvendelse så hurtigt vi kan.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Rødbo Dør- og Vinduesfabrik

Vinkelvej 2
​6100 Haderslev

CVR: 10144191

Kontakt os

☎ Tlf.: 74 52 06 55

✉ E-mail: net@rodbo.dk

Følg os

Facebookside